Kuken, ballen, Eyravallen!

4 09 2012

Eftersom redaktionen har uppgraderat datasystemet i veckan så har dagen, förutsägbart nog, präglats av uppgivna samtal med påstått datorkunniga människor på annan ort och mycket, mycket grova svordomar. Och när stämningen knappt kunde bli lägre så toppade (bottnade?) Kjell Gren och Hinken allt med utdragen stämsång. Det var, som ni förstår, den finskaste stämning ni kan tänka er.

Under slika omständigheter så ska man försöka hitta sitt inre lugn, ty det har min flickväns kompis hört en kollega berätta att hon har läst om i ett mindfulnessmagasin. Så jag gick ut på ballen och beskådade årets prunk. Faktiskt det bästa hittills. Alltså, det betyder ju inte att det var ett imponerande prunk, men i jämförelse med tidigare försök har utvecklingskurvan gått spikrakt uppåt. Kasta ett getöga själva.

Tomater, smultron och morot (bredvid cashewnöt i naturligt storlek). Gott på mackan!

Jag bedömer det inte som totalt osannolikt att åtminstone en tomat hinner mogna innan nattfrosten slår sina onda klor i Mellansverige. Och moroten? Jodå, det var den sötaste lilla morotsbäbis du kan tänka dig.

Ja, det var bara det. Nästa år storsatsar vi nog på slanggurka. Eller haschisch.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: