And so… it begins!

3 09 2012

Som en del kanske minns så har onda ting försiggått här under våren. Omvälvningar, maktspel, kapitalism. Kort sagt, en ombildning. Nu är allt klart, om ett par veckor ska affären slutföras. Men redan nu har styrelsen enväldigt bestämt att nu får det baske mig vara nog med slarvet i grovsoprummet, det stänger vi! I gengäld tänker vi, kanske, berätta var närmsta avfallsstation ligger.

Hade – plötsligt – en man som heter Ove flyttat in vårt hus? (Jag kan för övrigt rekommendera Fredrik Backmans bok En man som heter Ove. Det är visserligen sentimental och tillrättalagd och krafitgt historiskt inkorrekt, men också en fin och rolig skildring av medmänsklighet. Så den tycker jag att ni ska köpa äve nom den aldrig kommer att vinna några pris.) Är det så här det ska bli nu? Auktoritär toppstyrning? Det där utbrottet av Ordnung muss sein som alltid tycks väckas ur sin slummer i dylika sammanhang? Fortsättning lär följa.

Messa satte omedelbart ner foten genom att gå in på bostadsrättsföreningens hemsidas forum och, med skarp formulering, undra om det verkligen får gå till så här. Hon är så fin, min Messa!

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: