Metamorfosen

28 08 2012

Någon måste ha hjärntvättat Ron O. ty plötsligt fann han sig ute på löprundor vid de märkligaste tider (om vi med löpning menar energiskt promenerande med spridda utbrott av jogging – men allt mer frekventa sådana) pimpad med fräcka frisksportarprodukter, flera gånger i veckan. Flickvännen hjälpte till att förhindra ett lika plötsligt stopp genom att, från soffan, sprida ryktet – ”Hark! Ron O. äro hurtig! Sjungom till hans ära!” till sin släkt och alla andra som ville lyssna. ”Telly hälsar till kenyanen”, kunde det låta när ryktet var ute i det öppna.

Och någon hade sett Ron O. beställa det vegetariska alternativet på restauranger där smakfullare alternativ gavs, trots att det vegetariska alternativets bönor orsakade fisar så potenta att de omnämns i Genevekonventionen, och hur Ron O. druckit öl utan att cigaretter plötsligt dykt upp mellan hans fingrar som från ingenstans. Det var en förvirrande tid.

Men när Ron O. nöp sig i pungen för att drömmen skulle ta slut så gjorde den inte det. Det enda som hände var att pungen började smärta.


Åtgärder

Information

3 responses

28 08 2012
fnurp

Kudos.

För två år sedan var din syster i din ålder, då sprang hon trettio km, skidade nittio km, simmade tre km, cyklade trettio mil. Förvisso vid fyra olika tillfällen. Allt detta startade ju på detta sätt med promenad slash jogg.

Kanske hamnar du där og. Vi kommer då att supporta med tips och gears.

29 08 2012
Ron Obvious

Sluta skrämmas!

29 08 2012
fnurp

Skrämmas? är människan fri att välja vägen hon skall vandra? Omfamna ditt öde ty valet är inte ditt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: