Dvärg i badkar

6 02 2012

Av olika anledningar tittade jag igenom gamla opublicerade bloggutkast och hittade ett med det oerhört lovande namnet ”Dvärg i badkar”. Vilket är bra. Men jag har ingen som helst aning om vad detta kan ha handlat om. Vilket är dåligt.

Ty det väcker så många frågor. Vad gjorde dvärgen i badkaret? Var det någon särskild dvärg jag hade i tankarna? En ond dvärg? En porrdvärg som liknar Gordon Ramsay litegrann i motljus och rätt vinkel? Hade jag ett uppslag till en fölsedagspresent? ”Älskling! Jag har en överraskning till dig i badrummet!” Man vill veta. Framför allt vill man inte att ett blogginlägg med ett så storstilat namn som ”Dvärg i badkar” ska behöva gå opostat i tid och evighet. Så, tja, det är därför du läser det här nu. Vid det här laget ångrar du säkert att du började läsa, och tänker på olika andra, mer tillfredsställande saker du hade kunnat göra med den här tiden istället för att läsa poänglösa blogginlägg vid namn ”Dvärg i badkar”.

Men då tycker jag att du ska tänka så här: Om blogginlägget betitlats ”Dvärg i badkar”, kan det verkligen vara dåligt då? Nej, just det.

Nu pratar vi inte mer om det här.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: