I pity the fool!

7 08 2011

Nu har delar av Messas familj precis åkt hem efter att ha bott här sedan i onsdags. En tid som vi spenderat på schlagertorsdagen (detta vägrade dock Svärfar), Prideparaden, samt ett otal Söderpubar. Dessutom har jag jobbat igen. Jag hälsades förstås med applåder, och tack vara Ron-effekten kunde alla gå hem en timme tidigare på torsdagen, i stället för ett par timmar senare som tydligt blivit en sommarvana. Är det nu man ska löneförhandla individuellt? Äh, vi kör veckans tischa i stället.

Motiv: Stiliserad Mr T, med halvöppen mun, med texten ”Quit your jibba-jabba” ovan till höger. Om jibba-jabba är vad du är ute efter så har jag tischan som säger ifrån på skarpen. Tischan är av märket Xplicit Clothing (offending people since 2001) vars logga är ett fuckfinger. Hårda snubbar indeed.

Got time for jibba-jabba? No!

Ursprung: Förra påskveckan spenderade jag och sambon i Dublin. Vi räknade med billig öl och dyra varor, men fick i stället dyra öl och en gudomlig vårrea på kläder. Varför jag spenderade orimligt mycket tid hos klädkedjan Unique och deras tjusiga t-shirts. Den lätt debile brottaren och skådespelaren inhandlade jag i gallerian St Stephen’s Green och skäms minsann inte för sig.
Kontroversialitet: Liten. Trots sin aggressiva framtoning är det svårt att tycka illa om Mr T, buffeln med det goda hjärtat. Såvida man inte råkar vara en crazy fool förstås.
Affektionsvärde: Medelhögt. Det är en stilig tröja med ett tidlöst budskap som vem som helst kan stämma in i nästan när som helst.
Kuriosagrad: Högt. Så vitt jag vet finns Uniques affärer endast på de brittiska öarna.
Kvalitet: Mycket hög. Tischan är ett stabilt bygge, utan att vara tjock och varm, och relieftrycket i nån sorts gummimaterial är så gott som oskadat trots 1½ års frekvent användande och många tvättar. Mr T kommer att tycka synd om dumskallarna länge än.
Övrigt: Messa vill hävda att det minsann var hon som hittade tischan, så därför ska kredd gå till den som kredd förtjänar.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: