Veckarsel

17 12 2010

Lika bra som veckan började (julfest) lika illa slutade den (Kissie toppade aftonbladet.se). Uppenbarligen rådde det enorm nyhetstorka i landet vid pass halv sju i kväll. (Även annan, större, ondska manifesterade sig, men det tar vi i morgon.) Men nu tycks det ha sjunkit in i alla fall. Chefredaktören deklamerade högtidligt (på Facebook) att det nog får vara slut på måndagsfirmafester nu. Förutom att hela styrkan varit vassa som smörknivar och snabba som DAFar av årsmodell -75 hela veckan, så har några dessutom supit sönder sina immunförsvar och fått vinterkräket. Framöver får det väl bli tisdagar i stället. Så går bara 60% av arbetsveckan åt helvete. (Fredagar, kanske den förnumstige invänder, torde väl vara allra bäst, men det är uteslutet. Utan spärrar i stil med att vara tvungen att gå upp i tid nästa dag skulle vad som helst kunna hända – jmfr Bröderna Karamazov, ”Om Gud inte finns är allt tillåtet”.)

75:ans DAF. Drivs av en rem.

Efter en sådan vecka får man gå och lägga sig efter På spåret. Och avslöja saker som denna: Tio minuter är maxgränsen för hur länge jag kan sitta bredvid min sambo iklädd mysbyxor innan hon har knutit upp dem. Gör med den informationen vad ni vill. God natt.


Åtgärder

Information

2 responses

17 12 2010
ulliso

:woot: Jag har kört en sådan Daf en gång i tiden. Den kan också kallas för ”Rem-Johan”. Det där med byxorna känns igen… 😉

18 12 2010
Ron Obvious

Storasyster hade en bajsbrun DAF från -73, med tanklucka under registreringsskylten. Man kunde backa fort med den, men då drog den jättemycket soppa också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: