Skänk bort lite ondska till jul

15 11 2010

Vid närmare eftertanke tror jag att jag struntar i den onödiga drapan och slänger ut det här pressmeddelandet okommenterat:

ÅRETS MEST INSPIRERANDE JULKLAPP!

Två år i rad har den sålt slut redan innan julhandeln satt igång. Nu finns årets upplaga av Paulo Coelhos vackra och tankeväckande kalender ute i butik!

Årets kalender heter Visdom 2011  och är fullspäckad med inspirerande citat hämtade ur den världsberömda författaren Paulo Coelhos populära böcker. Varje månad har fått sitt eget ledord som sätter tonen för den månadens val av citat. Kalendern är designad av den colombianska illustratören Catalina Estrada, som även illustrerat omslaget till nyutgåvan av Paulo Coelhos första bok Pilgrimsresan .

Tidigare kalendrar, med teman som Glädje och Inspiration, har sålt slut i butikerna redan innan det aktuella året börjat. Så för de som vill vara säkra på att få njuta av Paulo Coelhos visdom i 365 dagar är det bäst att passa på. Först till kvarn som man brukar säga!

Kalendern ges ut av Bazar Förlag.

PAULO COELHO är en av världens mest lästa författare. Mest känd är han för Alkemisten, som har sålt i mer än 30 miljoner exemplar i mer än 156 länder och har översatts till 56 språk. Han har erhållit en rad priser och utmärkelser och är en författare med förmåga att inspirera nationer och förändra läsarnas liv. Han är just nu aktuell med boken Valkyriorna.

Missa inte att tipsa era läsare om denna perfekta julklapp! Vill ni lotta ut ett par exemplar är det bara att kontakta mig: (Censurerat av humanitära skäl)

Värdelös visdom - den perfekta gåvan till familjemedlemmen du hatar i hemlighet

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

18 11 2010
mikebike

Alltså jag kan fan inte beskriva hur mycket obehag den mannen väcker inom mig. och frustration. en sådan fullkomligt vidrig sak.

haha jag trodde att allt var ett skämt. eller det kanske det är? snälla, säg att den här produkten inte finns på riktigt!

18 11 2010
Ron Obvious

Visst finns den. 119 kronor för 264 sidor kalender på AdLibris (för den som vill stödja BÅDE Bonniers världsherravälde och uppblåst självgodhet i allmänhet). Världen… är inte alltid vacker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: