Om en vindsvåning

12 10 2010

Som Vasastadsbaserad nyhetskälla tar vi förstås vårt ansvar för att gräva i helgens allra populäraste muntration, DN:s redan legendariska vindsvåningsorgie from hell. Vi vet att Sara Trus är the real deal. Vi har förstått att både Nina Persson och Eric Tour finns på riktigt, och att ursprungstexten sannolikt var ännu storvulnare innan bostadsredaktören tagit fram rödpennan. Och vi har sett Facebookgruppen och parodierna.

Vi har, som trendkänsliga innerstadsbor, förhållit oss till den svåra konsten att uppskatta något roligt utan att ta ansvar för memepöbelns överdrifter (vilket ju naturligtvis gör oss lite, lite bättre än alla andra). Och nu ville vi höra huvudpersonernas egna känslor. Alltid på Vasastadsbons sida undrade vi: Vad tycker de – Eric och Nina – om  teppanyakihällshånet, hur känner de inför att bli ett skämt över hela internet i en vecka? Och vems fel tycker de att det är att det blev så här? Tja, det får vi kanske aldrig veta. Ty Eric Tour vägrade att svara i telefon i går, och i dag är han, enligt sitt mobilsvar, på semester. Nej, vi är inte överraskade. Men det känns ändå som ett fruktansvärt svek.


Åtgärder

Information

5 responses

12 10 2010
30+

Fantastisk video.

12 10 2010
Stonewall

Eric är på semester så han slipper idiotpöblens hån. Känner jag honom rätt kommer det dock rinna av honom som vatten på en gås.

12 10 2010
Ron Obvious

Jamen då så, då är det ju inte alls synd om honom.

12 10 2010
sienna

Eric är i Kina och köper mer kryddor. De har redan tagit slut.

5 12 2010
Tidens tecken « En ond plats

[…] Dagbladet tycks fortfarande vara lite sura för att de missade hela teppanyakihånsgrejen. I dag kontrar de med en underbar liten artikel med avstamp i Eric och Ninas vindsvåningsporr. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: