Den rojalistiska yran

3 05 2010

Får några veckor sedan hände det sig att kollegan Kjell Gren lät meddela att han minsann blivit bjuden på middag med dans i samband med kronprinsessans bröllop. Något som, oundvikligen, möttes av massiv misstro.

Bevismaterialet

Döm om vår förvåning när det skulle visa sig att inbjudan förvisso var riktig och med sanningen överensstämmande, konfirmerad per telefon av Hovet självt, som dock förhöll sig något försiktiga – vi vet inte riktigt varför du står på Kronprinsessans lista, men vi ska kolla upp det. Kjell Gren förhöll sig skeptisk. Jag har visserligen intervjuat Vickan en gång, men så bra kontakt vet jag inte om vi fick.

Nu behövde Hovet inte kolla upp saken. Det skötte media åt dem. Man kan säga att det har varit mycket media i dag. Till och med Hovbloggen högg i historien. Det ryktas även om kommande radioinslag med Titti Schultz och Helene Benno under dagen. Jo. Så Hovet fick snällt offra sin värdighet och ringa upp och medge att jo, det var nog ett misstag, och ville dessutom ha tillbaka inbjudan. Och det kan man ju tycka är lite gnidet. Men framför allt kan man tycka att vi borde ha fått ensamrätt på historien.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: