Ett eventuellt hurra!

27 04 2010

Sexton matcher utan förlust. Nio raka segrar. Försynta rykten om totalfotboll. Och serieledning efter 4-1 i epilogen mot Christletons reserver. Mitt adoptivlag Richmond Raith Rovers har gått fram som en dopad ångvält i West Cheshire League Division 3 under våren efter 21 mål av utbölingen Robert Madine. Annars är ju laget, som bekant, byggt på sturska Liverpoolgossar som gått hela vägen från det ungdomslag som var klubbens vagga upp i a-laget.

Problemet är att ingen verkar ha en jävla aning om huruvida det räcker med att vinna serien för att bli uppflyttade. Det är förresten inte ens säkert att RRR kommer att sluta i topp eftersom trean Hale har inte mindre än två hängmatcher på sig att plocka de fyra poäng som skulle ta dem upp i topp. Så, i den händelse att finns en legitimerad expert på Liverpool FA eller West Cheshire League så vill jag veta vad som gäller. Det vore ju nytigt att behöva fira i onödan.

För övrigt kan även brutalt formstarka Leatherhead göra oss glada i kväll, då en seger i kvällens bortamatch mot Folkestone Invicta lär räcka för att säkra play-offplatsen till Isthmian Premier. Vem behöver Champion’s League?

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: