Om obekräftad bitterhet och lite sämre arbetsmoral och sånt

22 04 2010

Då det går rykten om att det skvallras om att det känns som om bitterheten ligger tung över redaktionen efter den misslyckade hårdkrökarresan till London vill jag kraftigt dementera detta. Det enda som skulle kunna tänkas tyda på att detta är sant är påstådda uttalanden från Jake the Snake om att känt sig en smula bitter: ”Jag är fortfarande fruktansvärt bitter. Men det går inte ut över mitt jobb.” (Ty chefen lyssnade). Men slikt skulle näppeligen stå sig i en rättegång. Redan i morgon, har han bestämt, ska vi mötas igen för att hitta ett nytt datum, nån gång efter semestrarna då förhoppningsvis moln av aska är historia.

Chefen, å sin sida, kläckte, i en förmodad våg av sympati (ty hon var inte medbjuden) en idé om en redaktionell resa till självaste Roskildefestivalen. Pressackreditering och antydningar om avdragsgill kickoff-verksamhet skulle sälja in idén. I går fick praktikanten, rockstjärnans släkting, nys om planerna och vägrade hårdnackat att släppa ämnet resten av dagen, varför en veritabel tävling i vems historiska Roskildeäventyr som faktiskt inneburit allra sämst levnadsstandard utbröt. Det är oklart vem som vann, men tänk Monty Python-sketcher om hård uppväxt. Och halvsagda löften om att kanske åker vi nästa år, men då ska jag fan bo på hotell gör att drömmen lever.

Och Kjell Gren lämnade (den eventuella) bitterheten bakom sig för att dra till fjälls, där hans coverband bestående av Söderdoktorer ska spela mjäll musik för afterskiande fyllon. Vilket, av spellistan att döma, lär göra honom ordentligt bitter. Däribland I’ve Got A Feeling med Black Eyed Peas och en nästan lika obehaglig låt med Kenny Loggins, vars titel jag har glömt. Däremot ingen Vi drar till fjällen med Markoolio, vilket man kan ha synpunkter på.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: