Messa är inte på tjocken

9 02 2010

… men likförbannat besökte vi den norra delen av stan – fel sida – i kväll för att inspektera den fyra på 96 kvm som, om allt går som det ska, blir vårt nästa hem. Och vi är ganska nöjda. Faktiskt. Ett stenkast från t-banan och med pizza, sushi, kafé, kolgrill med fullständiga rättigheter och donk däremellan. Ballen, hissen och badrummet kunde ha varit större – drömmen om en tvättmaskin kommer inte att gå i uppfyllelse (eftersom Messa hånade mitt förslag att mickla in den i den bizarra alkoven mellan hall och salong) – men i övrigt ska jag sannerligen inte klaga. (Messa vill dock gärna klaga på tapeterna).

Det finns extra sovrum/kontor och det perfekta rummet för biblioteket/kartrummet/den whiskyfyllda jordgloben. Det perfekta morgonkaffehörnet vid ett fönster. Och fiberkabel. I morrn tackar jag ja och sen håller vi tummarna för att kögudarna är goda.

Annonser

Åtgärder

Information

4 responses

11 02 2010
Fnurp

Låter bra, go for it dudes.

…Och gör henne på tjocken då…

11 02 2010
Ron Obvious

Det lät bra, men det blev inget. Den här gången.

12 02 2010
Thomas Eugen Gunnar Öst

Inte är norra änden av stan fel sida! Det finns väl inget eländigare än att nalkas huvudstaden söderifrån på E4an på eftermiddagen; trängseln på samma väg norr om stan menar jag brukar vara betydligt överkomligare/behagligare. Dessutom tycker jag det verkar som att somliga södermalmsbor vill vara göteborgare fastän de bor i Stockholm; deras ledsamma antimode antyder det. Eftersom Stockholm är bättre än Göteborg bör det därför (logiskt sett!) vara bättre att bo norrut än söderut.
En fyra med KARTRUM! Den våningen måste man ju bara besöka. Hoppas nu att ni får den! Kom bara inte och säg att det är i Rissne…
För övrigt vet jag inte vad en ”donk” är för något.

13 02 2010
Ron Obvious

Kartrum, det måste man ha.
En donk – eller möjligtvis dånk – är en välbekant hamburgerrestaurang. Ju.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: