Utekväll för mogen publik

27 09 2009

…så när flickorna var färdigshoppade letade vi upp en grek på Söder och åt (och drack) oss stinna, vilket var trevligt och förmodligen årets sista uteserveringssittning. Ännu trevligare hade det kanske varit om inte Peter Wahlbeck hade vankat förbi oss flera gånger och sett förvirrad ut. Peter, nästa gång kan du väl bara fråga så får du säkert hänga med oss. Fast Messa påstår att hon kan tänka sig dig som shamefuck så någon efterfest blir inte tal om.

Wannabe

Wannabe

Sen tog vi några öl på kvalitetshaket Big Ben på Folkungagatan där vakterna var noga med att påpeka att här är det lite mognare klientel för flickorna i de onödigt korta kjolarna som funderade på att haka på in. Och nog var det moget allt. Det sista jag såg innan vi gick hem var en fårad man i läderkavaj som spelade Die Mauer på en mycket gammal mans (med keps i sjöbusestil) gitarr utanför entrén, medan grogghaggorna inlevelsefullt sjöng (och dansade) med. (Sannolikt samma grogghaggor som jag under en tidigare rökpaus hört tala uppskattande om Tomas Ledin”vi var och såg honom för ett tag sen – Sommaren är kort, ååååååh…” – en händelse så uppseendeväckande att jag lade den på minnet).

Därefter rusade en skrattande man i övre medelåldern ut på gatan följd av inte mindre än tre väktare, samtidigt som han upplyste alla som ville höra på att han hade gjort det igen om han hade kunnat. Vad det var fick jag aldrig klarhet i eftersom mannen högljutt började håna en av väktarna för att han inte lyckades fälla ihop sin teleskopbatong och därför försattes i handfängsel i väntan på vidare uppläxning. En typisk krogkväll för mogen publik, i sanning.

Annonser

Åtgärder

Information

4 responses

27 09 2009
30+

Gick ni ut på Folkungagatan???

Vad får man egentligen ge för en sån där skyddsväst? För ni var väl inte där nakna?

27 09 2009
Ron Obvious

Nakna. Såklart.

29 09 2009
Daniel

Nakna. Mums. Attans att jag inte var där. Svag för mogna män.

29 09 2009
Ron Obvious

Inte kan väl jag vara en Mogen Man redan? 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: