Våldssex i villasamhället!

27 07 2009

Novasmamma skrev: Lätt för er att säga, inte så roligt när man är ute med sina barn i skogen och kanske möter på någon som står och piskar en annan… Hur ska man förklara det för sina barn? Och den så kallade ”skolsalen” vad ska man relatera det till? Ni som inte bor i närheten kan inte förstå situationen och om ni visste allt annat som försigick i den där herrgården så skulle ni nog kommentera annorlunda! Tycker att det är jävligt opassande att driva en sån verksamhet i ett barntätt område! Men ni är säkert pedofiler hela högen med tanke på era kommentarer!

När folk frågar mig om jag inte är sugen på att flytta hem till landet igen svarar jag alltid nej. Och det här är en av anledningarna.

Fast om man bortser från smått hysteriska kommentarer som den ovan så går det inte att komma ifrån att det är alldeles ljuvlig lokaljournalistik. Vi har en ondskefull utländsk entrepenör (komma här från Norge för att casha in på snusk och omoral!). Som dessutom har fått sina pratminus omsorgsfullt utvalda (”Om jag har en granne som tycker det är kul att knulla sin hustru upphängd i taklampan så har ingen annan med det att göra”). Vi har pikanta detaljer som piskor, burar och slaveri, överpedagogiskt beskrivna (”Det innebär makt-sex där ena parten är ”mästare” och den andra ”slav”. Mästaren kontrollerar slaven och kan exempelvis kedja fast och piska den eller beordra den att ha sex med andra deltagare i orgier.”) Vi får veta att omoralens utövare bär avvikande kläder (”Man ser dem ibland ute i kläder som vanligt folk inte bär. Det är allt från långa läderrockar till uniformer och korsetter.”) Vi har det ultimata sceneriet – ett barntätt område (Think about the children! – fast det framgår aldrig exakt var gränsen går för att ett område ska vara ”barntätt”.) Som ”kokar” (och som förmodligen vässar sina högrepar as we speak). Och vi har det helt enastående rubrikordet:

VÅLDSSEX.

Jag kommer förstås följa utvecklingen i kommentarsfältet framöver med darrande näsborrar.

Den minnesgode radiolyssnaren erinrar sig förresten kanske det gamla radioprogrammet Somna som alltid avslutades med en spökig följetång, i vilken Hans Rosenfeldt förtäljer om hur helvetet stiger upp på jorden i en liten sömnig landsortsby. Vid namn Åsbro. Är det dags nu?


Åtgärder

Information

8 responses

27 07 2009
30+

Underbart. Tack för lästips.

Jag fick lite vibbar av Änglagård där Viveca Seldahl läser lusen av avvikarna.

27 07 2009
ron0bvious

I falsett!

Jag kan inte låta bli att undra hur den där artikeln hade sett ut om jag hade skrivit den. Jag hade kanske varit tvungen att wallraffa som avvikare.

28 07 2009
The Mansion

Tack.

Det känns tungt när man läser nåt som skall vara om en själv, och som en inte alls känner igen!
Når en sensationshungrig ”journalist” beter sig som denna gorde.

Här är vad som händte innan artiklen kom i NA:
***
Det är märkligt hur mycket alla ”vet”…
– speciellt de som aldrig har varit i vår klubb!

En av NA’s ”journalister” vitjade 15 juli en fastighetsägare i ett litet samhälle i Örebro Län, fast bestämd på att ”avslöja” nåt.
Med ut-printade texter och bilder från vår hemsida, gick denna ”journalist” inte bara till nämnde fastighetsägare, men även till ett otal grannar, med dissa bilder…
– när han inte fick de svar han ville ha från fastighetsägaren.

Vi har över några dagar talat med en del av de som fick ”besök” av denna så kallade ”journalist”.
Har inte NA någon som helst krav till ”hyfsad beteende” hos sina ”journalister”?
”Journalisten” vräkte ur sig lögner och påstående på löpande band, som fastighetsägaren blev ”avkrävd” svar på,…
– och sen fick grannarna serverat samma lögner.

1:
Att påstå att fastighetsägaren äger vårt domän, är ren lögn!
Vårt domän ägs av oss.
Men sanningen är möjligen inte så speciellt viktig för en ”journalist” som tror han skal få gräva upp nåt ”skit”?
Hans ”bevis” for att han talade sanning, var just den lögn att fastighetsägaren ägde vårt domän, och trots fastighetsägaren hade sagt till ”journalisten” att det var fel, att han inte ägde domänen, förhindrade detta inte inte NA’s ”journalist” att efteråt gå runt till totalt ovetande grannar, som fick se bilder från alla våra dungeons, och frågan om hur de tänkte/tyckte när det fanns en sådan ”porr-klubb” i grannhuset (som noggrant pektes ut för dom), för det var ju fastighetsägaren som ägde vårt domän, ergo var han oss.
Jag trodde inte Nerikes Allehanda var en ren skvallertidning, men där tog jag tydligen fel!
*Se&Hör: Go Home*

2:
När ”journalisten” ständigt påstod att ”det är ju inget farligt”, ”det är ju inget olagligt, alltså”…
– varför i ville världen är det då så viktigt att bete sig så ofint för att få reda på ”nåt” han tydligen inte har ett hum om och absolut inget med att göra? Inte alla har lust med att ovetande få kort från dungeons slängt i ansiktet av en okänd ”journalist”!
Vi är en BDSM-club för life-stylere; det vill säga människor som har BDSM som sexuell läggning, på linje med homosexuella, och vuxna människor måste få ha sitt privatliv i fred för nosiga ”journalister”!
De som söker upp vår hemsida, har ett visst hum om vad de kan riskera att se, om de går in i vårt galleri…
– totalt ovetande människor har inte det, och kan hände inte en läggning/intresse som gör att det är OK att oförberedd få se sådana kort!

3:
”Journalisten” provade kräva att få se alla hyreskontrakter som fastighetsägaren hade med sina hyresgäster.
Men fastighetsägaren ville inte framlägga dissa; han hade svarat att ”journalisten” inte hade nåt med det att göra, och ville vare sig bekräfta eller av-kräfta om The Mansion var hyresgäst där; hans eventuella hyresgäster eller inte, angick inte ”journalisten”.
Att en fastighetsägare inte alls vill ge upplysningar om sina eventuella hyresgäster till en nosig ”journalist” tyder på bara att fastighetsägaren är mycket seriös…
– det kan man tyvärr inte kalla NA’s ”journalist”, som tjatade om att få veta vilka som var hyresgäster hos fastighetsägaren, och menade sig ha en självklar rätt att få se alla fastighetsägarens hyreskontrakter!

4:
Att gå till en fastighetsägare och prova, om och om igen, kräva och tjata om att få se alla de lokaler fastighetsägaren äger, och specificera att han ”absolut måste få gå fritt i alla husets rum”, även fastighetsägaren har sagt att han inte kan visa upp lokaler som är uthyrda, är intet mindre än försök på att förleda en annan till att begå lovbrott för sig, för att tillfredsställa en nosig ”journalists” snuskiga fantasier och sensationslust.
Men att prova få andra till att begå lovbrott för sig, är väl möjligen heller inte så farlig, när man är ”journalist”?
– efteråt kan han ju säga att ”det var inte jag…”…

5:
”Journalisten” provade även kräva att få se alla fastighetsägarens eventuella bokningar; alla som har varit i 2009, och alla för resten av året.
?
Och varför i fridens namn skulle fastighetsägaren ge ”journalisten” det?
Igen tjatade ”journalisten” om det ”det var ju inget farligt”, ”det var ju inget olagligt”…
– nej, då så!
Då spelar det väl hellre ingen roll, då!
Och ”journalistens” påstående om ”almen intresse” är bara skitsnack.
Fastighetsägaren gav inga upplysningar till ”journalisten”…
– igen ett mycket sympatiskt och seriöst beteende från fastighetsägaren, som inte tycker att en ”journalist” har nåt det att göra.

6:
Trots en fastighetsägare som verkligen provar vara tillmötesgående, som brukar ett par timmar av sin arbetstid tid på att tala med denna oförskämde ”journalist” samt visa runt, också i områden långt utanför de officiella områden i fastigheten (och som ”journalisten” därav inte har ett skit med att göra!), tillåter NA’s ”journalist” sig att fortsätta vara oförskämd.
Han fick vännligt och tillmötesgåenden gå med i alla byggnadens våningar, inklusive källare (som han tydligen var särskild intresserad i), han blev visad från ena ändan av byggnaden till den andra, i huvudbyggnad och flygler.
Han bad speciellt om att få se rester av en gammal lazer-game som har varit i källaren i huset för många år sen; tydligen nåt ”journalisten” trodde var där det han kallade ”porrklubb” befann sig…
– och han fick se hela den gamla lazer-game-lokalen, för att fastighetsägaren provade vara tillmötesgående.
Men nej; när rundturen var över, vräkte NAs ”journalist” ur sig att fastighetsägaren naturligtvis kunde gömma undan hur mycket som helst i en sådan byggnad, så rundturen var noll värd än då.
Det är alltså tacken för att en person provar vara tillmötesgående emot en ”journalist” som inte alls beter sig med nåt som kan kallas ”hyfs”?

7:
Efter detta gick ”journalisten” med sin fotograf, och över till den första grannen.
Sen till många andra grannar.
Med sina ut printade foton och texter från vår hemsida, och presenterade ”fakta” medan grannarna blev tillfrågat om vad de tyckte om ”porrklubben i grannhuset”!
Till en av grannarna presterade även denna ”journalisten” att säga att det var märkligt att grannen inte visste åt, sedan ”alla andra” visste.
Vem är ”alla andra”???

8:
Vi talade även med fastighetsägaren dagen efter.
Någon utav de grannar NA’s ”journalist” gick till, hyr bostad av samma fastighetsägare.
De har också varit frekventa gäster hos fastighetsägaren, för fika, socialt samvaro, och som gäster på krogen där.
Det märkliga är att de, som faktisk ofta har varit i huset, inte vet nåt om någon ”porrklubb”.
Men andra, som aldrig har varit inför dörrarna så länge fastighetsägaren har ägd fastigheten…
– de ”vet”.
Och hur kan nån som aldrig har varit där veta?
Väl; möjligt det enbart är den typ av ”sanning” som NA’s ”journalist” tror på?
Eller som NA’s ”journalist” tydligen ser det:
Jag vet vad jag tycker, så kom inte och förvilla mig med fakta!

9:
Vi tycker det är mycket märkligt att vi inte alls är tillfrågad i saken.
NA’s ”journalist” har tagit text och bilder från vår hemsida, och presenterat för andra, ovetande och utomstående.
Är det seriöst?
Vill man ha korrekta upplysningar, vore det bättre att ta kontakt med den klubb man vill veta nåt om, i stället för ovetande människor han tror är grannar, och ”vetande nån-ting” som aldrig har varit här!
– korrekta upplysningar var NA’s ”journalist” tydligen inte alls intresserad i.
Vi har inte fått ett enda meddelande från NA’s ”journalist”!
(Men tydligen har han hatt kul på vår hemsida).

Skulle allra minsta respekt önskas uppnådd, borde han åtminstone tagit kontakt med oss, och det först.
Då ville han möjligen fått en del upplysningar som hade gjord detta trakasserade av en fastighetsägare och fastighetsägarens ovetande grannar i ett litet samhälle onödigt.

Nu är det för sent; en ”journalist” som kan bete sig så där, är inte alls en ”journalist” vi någonsin vill tala med.
Tyvärr abbonerar vi inte på NA, för då hade abonnemanget blivit upsagd omedelbart!

Vi är inte skygga, eller rädda för att stå för vem vi är.

Men vi förväntar att behandlas med respekt, och inte som nåt ”smutsigt” och ”äckligt” av någon nosig och sensationshungrig ”journalist” totalt utan hyfs, respekt eller intelligens, som bara inte har annat att skriva om nu på sommaren!
***

Så tack till er som inte sväljer allt pressen skriver!

28 07 2009
Våldssex – numera rikskänt (som Porrgården) « En ond plats

[…] – numera rikskänt (som Porrgården) 28 07 2009 Idag har gårdagens stora nyhet spridit sig till riksmedia (samt slaktat mitt forna besöksrekord). Aftonbladets webb rapporterar […]

28 07 2009
ron0bvious

Well, det här är ju en Hallsbergsartikel, och borde därmed vara ett verk av dess lokalredaktion (eller dennas sommarvikarie). I regel har de relativt fria händer att fylla sin lokalsida varje dag.

Men jag är fortfarande lite nyfiken på hur det är med ”skogsknullandet”. Om den punkten stämmer så kan jag faktiskt sympatisera med att en och annan bajsnödig svenssonförälder är lite bekymrad.

28 07 2009
The Mansion

Det har aldrig förekommit sex utomhus här, så länge vi har varit här.
”Skogsknullandet” måste det vara några andra som står för.

28 07 2009
Messa

Oorganiserat skogsknullande! Där har NA något att skriva om. Det kan skada barnen. Det kan ju ske precis överallt!

12 12 2010
Vi jubilerar! « En ond plats

[…] Våldssex i villasamhället (Juli 2009) Det här är utan konkurrens det mest lästa blogginlägget jag har skrivit. Av vilket jag drar slutsatsen att våldssex är precis det villafolket vill ha. Ska de då inte få det, jag bara frågar??! Att en av huvudpersonerna faktiskt hittade hit och skrev en lång kommentar gör ju inte saken sämre. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: