Hur jag lärde mig att älska (och imponeras lite av) navelluddet

8 05 2009

Det lär inte bli någon vana, men i veckan har jag faktiskt gjort en insats. När min chef på gratistidningskonglomeratet slutligen ”ruttnade på skiten” och drog till Sydkorea föll det på min lott att ersätta honom. Vi pratar måndag till fredag, kontorstider hela månaden ut. (Typ. Det innebär att jag trots 14-timmarspasset på torsdagar ändå måste infinna mig några timmar på fredagmorgonen för att flytta på några papper). Jag förstår verkligen inte hur folk som alltid jobbar så hinner få nånting gjort.

Till följd av denna ohemula uppoffring har det inte blivit någon tid över till andra viktiga saker, såsom kukrunkning och bloggskrivande. Eller för den delen att tömma naveln på ludd med lämpliga mellanrum.

Det finns så många... jag vill tacka Gud... mamma, och framför allt pappa för min håriga buk.

Det finns så många... jag vill tacka Gud... mamma, och framför allt pappa för min håriga buk.

(Till mitt försvar vill jag påpeka att det var Messa som hittade, vägde, mätte och dokumenterade monstret. Hon är så förtjust i att pilla i mina kroppsöppningar, det lilla livet.)

Vad jag har hunnit med i veckan är att irritera mig över att Viasat fått för sig att det finns deg att hämta i hockey, och därför beslutat att inom kort lansera betalkanalen Viasat Hockey. Jag irriterar mig över detta trots att jag inte sett en enda VM-match och under året på sin höjd har följt med i en handfull slutspelsmatcher involverande mitt Färjestad. Dragplåstret för denna kanal är nämligen inte, som vettiga människor skulle kunna tro, Elitserien eller NHL, utan HockeyAllsvenskan. Med stort A och allt. De väljer alltså att lägga beslag på sändningsrättigheterna för denna serie samma år som ”Örebro Vipers” (som jag likt en galen person tänker fortsätta att benämna som ÖIK oavsett vad de hittar på att kalla sig härnäst) efter 20 år i ren misär åter tagit klivet upp i just denna serie. Ondskan är utan gräns.

Vidare har jag irriterat mig på att en av adresserna i min glassiga expressbostadskö kommer att försvinna. Eftersom värden har ”bestämt sig för att sälja dem”. Bostadsrättsombildare. Jag hatar er så mycket.

Annonser

Åtgärder

Information

3 responses

8 05 2009
30+

I challenge you to a navelludd-duel.

You are going to go down boy!

8 05 2009
ron0bvious

Pfft! Jag är inte rädd! Um. Däremot är jag jättenyfiken på reglerna för en navelludd-duel.

25 10 2010
Recognition at last! « En ond plats

[…] och andra fåniga liknelser. Bara väldigt stränga ord från min sambo har hindrat mig från att själv börja samla, och nu har även Guiness rekordbok äntligen kommit kulturspridaren på spåren, och därmed även […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: