Min mage – aset

26 01 2007
Jag tänkte kitta upp mig lite för Den Klokas fölsedagsfest. Det gick sådär. Eftersom Smurvlan lurat på mig ett par faktiskt ganska schyssta märkesjeans av inte så lite tajt modell måste jag naturligtvis se till att sjösätta dem offentligt. Men detta är inte helt friktionsfritt. Till dessa krävs nämligen en utanpåskjorta av ganska tajt och inte alltför lång modell. Och det är då vi kommer till min mage. Den gör mig omunter.
 
Tro det eller ej, men jag har minsann använt min lediga tid på sistone till att träna ganska duktigt. Slitaget på kroppen börjar bli mer och mer märkbart och det var dags att göra nånting åt det. Men det tar visst inte. Jodå, ibland känner jag mig alldeles slank och fast i hullet (och jag är medveten om hur obehaglig den formuleringen lät, så det finns ingen anledning att påpeka det), andra dagar – idag är en sån – skulle jag passa bäst i en ringbrynja framför Tipsextra. Detta tyvärr inte efter en saftig flottpizza utan blott en högst beskedlig frukost. Min teori är att det, under ett lager späck, döljer sig ett berg av magmuskulatur. Man kan bara inte se den. Än.
 
Jag har märkesskjortan i garderoben som skulle sitta smäckfint med brallorna. Om det nu inte vore för buken. Jag provade framför spegeln och nej, det funkade verkligen inte. Ett snabbt utfall med armarna och skjortan glider upp till strax ovanför naveln, och förhållandet mellan tyg och knappar blir oroväckande ansträngt. Min hårdrocksskjorta döljer visserligen bukfettet hjälpligt men är egentligen allt för lång för att funka som utanpåskjorta till ett par rumptajta. Men det lutar ändå åt att den får bli min kompromiss.  
 
Detta var årets enda modepost. Jag lovar.

Åtgärder

Information

4 responses

27 01 2007
Kaj M
du kan få jobb som tomte iaf.
29 01 2007
Ron Obvious
Det här är faktiskt allvarliga saker! 😡
29 01 2007
Kaj M
Det verkar tufft att vara modelejon!
Tomte bör se ut så här ungefär:   o<I:-=
men vad blir kompromissen egentligen?
29 01 2007
Kaj M
Det verkar tufft att vara modelejon!
Tomte bör se ut så här ungefär:   o<I:-=
men vad blir kompromissen egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: