Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool’s fucking head off.

21 01 2006

Idag tänker jag komma med ett länktips. Jodå. Ni som brukade fnissa lätt utvecklingsstört till den gamla sidan Hockeyfrossa borde kolla in uppföljaren: Bloggfrossa. Ni som inte brukade fnissa lätt utvecklingsstört till den gamla sidan Hockeyfrossa borde kolla in uppföljaren: Bloggfrossa. Här ska ni titta.

Idag tipsar MikeBike om skojiga Chuck Norris-fakta. För den som inte känner till Chuck Norris så är han ständig i hjälte i fascistoida hämndfilmer från 70-tal och framåt, i vilken Chucken alltid spelar en jävligt långsint typ som råkat ut för jävelstyg och därför inte tvekar att ödelägga flera städer för att ge igen. (Han är även Walker, ni vet, han Texas Rangern, och en viktig del av handlingen till Disco Kung-Fu, som är världens bästa kortfilm genom tiderna.) Chuck Norris är så hård att bara hälften vore så mycket att det vore rent löjligt. Chuck Norris är därför väldigt populär hos inavlade amerikanska bonnläppar och hos personer med gott sinne för ironi och något udda humor. Ni som tyckte att Rambo III var lite rolig torde frusta folköl genom näsan av Chuck Norris filmproduktion.

The opening scene of the movie ”Saving Private Ryan” is loosely based on games of dodgeball Chuck Norris played in second grade.” Så hård är Chuck Norris. Dessutom har han skägg.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: