Kontaktannonsen

26 10 2005

De grabbiga skämten visste ingen hejd. I min text skrev jag ju bara som det var, att de visserligen inte längre är ett par, men att det faktum att exet bor i närheten ändå skulle vara en av anledningarna till att flytta hit. Hon berättade det ju för mig. Det är väl så där med damidrottare antar jag. Är man 22, snygg, och dessutom känd för att visa sig lättklädd, så vaknar grottmannen i oss.

Den klockrenaste rubriken gick förstås inte att använda. [Lesbisk tränare] tänder inte på [utvikningstjej]. Ibland önskar jag att vi inte alltid behövde vara så seriösa. Men för vad det är värt så kapades delen som framkallade lustigheterna, så att den istället avslutades med citatet ”Jag gillar sånt.” [Gapskratt] Men vi gillar dig ändå, Jossan. Fast du är snyggare än bra.

När jag sade till tränaren att det Jossan sagt var rena kontaktannonsen, så undrade hon skrattande ifall den i så fall var riktad mot mig. Märkligt hur just den delen då hon berättade för mig att hon var ledig skulle komma att bli så relevant hela tiden. *rodnar lätt*

Och samtidigt som damlaget kopplas ihop med varje ung landslagsspelare så har herrlaget knappt några spelare kvar snart om det ska fortsätta så här. Noll forwards?

Det var aldrig meningen att det här skulle förvandlas till en sportjournalistblogg. Men vad annat kan jag skriva om när jag aldrig har någon fritid. Och det är nog tur att knappt någon läser detta. Om man tänker efter. Och att jag är så mosig i skallen att det knappt går att begripa vad jag skriver.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: