Forumsex – jag höjer ett varningens finger… Nej, vänta. Det här är ju ett vanligt pekfinger. My bad.

20 07 2004

Det här är ett intressant ämne. Onekligen. Men om man inte tillhör Kärlekslivets Samvetslösa Svin bör man tänka sig för innan man kastar sig in i det minfält som är forumsex. Framför allt bör lössläppt forumfestsex undvikas till varje pris! Visst, det kan vara mycket trevligt för stunden, men tänker man lite längre inser man snart att det kan bli problem. Den person som faktiskt kunnat tänka sig att ha sex med DIG, kan vi nog utgå ifrån, är en slampig person. Varför skulle denna annars ha sex med dig? Så jävla snygg är du inte! Och så jävla full var h*n inte!

Nåja, följden av detta blir att du sannolikt kommer att upptäcka att du nu har fått ett stort antal abdominala släktingar. Ja, forumbuksvågrar alltså. Har du otur kan det röra sig om en större andel av forumet. Nå, det kan man kanske leva med. Är du inte svartsjukt lagd så går välan det an. I annat fall kan det hända att man drabbas av ett smärre kontrollbehov. Aldrig har väl samtliga din tillfälliga partners inlägg varit så intressanta som de blir nu. Om din forumsexpartner var relativt okänd innan kan detta bli en rejäl chock. Ja, alla har vi skelett i garderoben. Och vi berättar hemskt gärna om dom på diverse forum, för att verka lite intressantare än vi egentligen är. Ja, även du! Men tänkte du på att någon i framtiden skulle läsa dem för att bilda sig nån form av uppfattning om dig? På det personliga planet, alltså. Det kan faktiskt vara läskigare än man tror.

Men det går väl an. Ett tag. Tills du börjar fundera lite. Och plötsligt finner dig själv nervöst skummande igenom nån gammal tråd om forumisternas könssjukdomar. (Varje forum med självaktning har en.) Eller upptäcker att din tillfälliga partner varit upptagen eller kanske rentav gift. Med en annan forummedlem om det vill sig riktigt illa. En stor stark och riktigt elak en. Eller nånting ännu värre. Du kan skatta dig lycklig om ditt forumsex så småningom INTE leder till att du försynt måste smita i väg från ditt, tidigare så kära forum, i antingen skam, rädsla eller äckel.

Forumsex, det är inte bra!


Åtgärder

Information

One response

12 12 2010
Vi jubilerar! « En ond plats

[…] Forumsex – jag höjer ett varningens finger… Nej, vänta. Det här är ju ett vanligt pe… (Juli 2004) Ett litet inlägg, med väldigt omständlig rubrik, om farorna med att ligga med människor du har träffat på internet. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: